TOILET DUDUK CANGKUNG

Saya 32 weeks. Nak tanya bahaya ke kalau kita membuang/ kencing guna toilet cangkung. #SeriusTanya

2 Balas

Pada pendapat saya tak ada masalah pun. Apa2 masalah masa pregnant tak ada kaitan dengan penggunaan toilet duduk @ cangkung

5d ago

Okay baik. Sebab risau kalau cangkung macam tekan dekat perut 😅

Takde masalah

5d ago

Ohh baby okay je kat dalam tu sebab protected by amniotic sac. Cuma awak je la selesa atau tidak mencangkung lama. Saya dah hujung 2nd trimester tak selesa cangkung dah. 🙃