spotting Bila duduk toilet cangkung

Hi momma, saya pregnant 5 weeks and Masa I pergi toilet duduk cangkung ada titik darah merah keluar mungkin sebab saya teran.saya risau Dan pergi klinik terus.doc kata normal jgn risau sebab saya teran Dan darah implantation merah Alan keluar.selagi mungkin heavy mcm period it's normal.ada Tak I org pernah melalui situasi ni.

1 Balas

as long doc cakap baby awk okayy no need to worries dear , saya masa 6 weeks ada spotting jugak dalam masa seminggu jugak baru stop , doc kata maybe bcs of implantation tapi doc still advice untuk rehat n jgn buat kerja berat2 , tapi awak kena perhatikan jugak if ada sakit perut yg melampau n darah mula banyak mcm period cepat2 go to check ya , for now rehat n jangan buat kerja berat2 , semoga awk n baby sihat sentiasa😊