Baby bump..

Perut dah masuk 7 month.. tp perut boleh lagi tak nampak mcm preggy dan sy badan agak chubby jugak.. normal ke mommies ? risau laa pulak kalau bby kecil sgt ?

30 Balas

Normal la saya ni Yang nak masuk 8bulan pon org dok ingt boroi...padahal badan chubby...so xramai la tahu Yang saya pregnant😂😅

5y ago

hahaha.. sama laa kita sis.. org tak tahu.. yg mana tnya mesti terkejut.. biar betul diani preggy 😂

normal..sy pon mcm tu..tibe2 dah branak..tpi biasa org2 tua ni dia tahu melalui perubahan mukaa..terkembang2 sana sini..

5y ago

haha.. kan.. muka kembang kaki kembang tgn kembang.. tp kt perut dok besar tu ja..

Klau badan agak chubby rsenye susah nk nmpak. Kalau org berisi snang nmpak. Sorry kalau x faham. Ni pengalaman sy la

Normal sis.saya dah nak masuk 30 week ,perut pun Tak nampak😅😅.kekawan kena pegang perut baru rasa baby gerak.

Klu Dr tkda ckp apa2 psl baby kcil drpd bulan spttnya.. Mksudnya.. baby awk sihat.. dont worryyy normal la tu

Normal tu sis.. Perut kecik ke besa ke, xmnentukn size bby.. Kalo scan doc ckp bby ok, mean ok laa tu. ☺️

5y ago

hope pun mcm tu.. xda apa².. tq ye sis ❤

Saya masuk 5 bulan pun still xnampak sis.. Smpai org xperasan pun sy preg.. Cuma bdan mkin kurus..

Normal kot sis..kawan sy chubby juga sy xtau langsung dia preggy smpai la dia beranak😂

5y ago

haha.. yeke sis.. harap sy pun mcm tu laa.. nnti beranak mesti kwn² smua tkjut.. sbb dorang ada yg tak perasan pun perut nii 7 month.. 😅

Normal tu, sy yg bdn kcik ni da pregnant 5month tp org xperasan pn sy pregnant..

Normal,msa pregy semua org tnye kembar ke sbb prt mmg bsr..bila lahir ank 3kg je..

5y ago

tp perut sy kecil sis.. 😣