Baby bump tak nampak

Hi mommies nk tanya saya dh 16W tapi tak nampk perut lagi normal ke? sebab saya berbadan chubby.. sebab tengok momies lain semua dh kedepan perutnya. Saya risau pulak bila ramai tanya. Normal ke? #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

3 Balas

Jangan risau lain org lain perubahan dy… mcm saya badam kecik tpi baby bump dh nampak sikit sejak 11week… skrng dh 16 week… ok ja sis jgn bnyk pikir, insyaallah xdk apa ii… janji sis dan baby sihat

10mo ago

Okayy sis terima kasih tu laa haritu pegi kk pun dh konfemkn normal je..

Normal. Lain kandungan lain perubahan fizikal kehamilan

Sama, tak nmpk jugak , jgn risau jnji baby sihat

10mo ago

Okay terima kasih lega 😊