Baby bump..

Perut dah masuk 7 month.. tp perut boleh lagi tak nampak mcm preggy dan sy badan agak chubby jugak.. normal ke mommies ? risau laa pulak kalau bby kecil sgt ?

30 Balas

Normal lah . Sye dh 8 bln pon x nmpk besar yg penting baby sihat 💕

normal sis..sy pon 7 bulan..xnmpk perut gak sbb sy tinggi n chubby..

sama 7 bulan xnmpk perut 😂😂😂 semua igt pregnant 3-4 bulan

sye dah 9 bulan tapi nmpk mcm 5 bulan.. normal je selagi doc xckp apa2

5y ago

betul org terkejut bila tnya due

Sama la sy sis..dh msok 8 bulan bru nmpak..

Normal sis. Sy perut dh nk bersalin pn xnmpk sgt.

Kalau doc xckp apa² maknanya normal latu

5y ago

tak pergi cek up lagi ni.. hope next week doc ckp xda apa laa kan sis.. tq ❤

Normal je sis. Ada orang sampai dah sarat pun, orang tak tahu dia pregnant. Tak apa, janji baby sihat 🤗

5y ago

tu laa.. harap bby pun sihat kt dalam.. insyaAllah 😊

Sama mcm sy sis..smlm scan dr ckp baby kecik..kena refer g pakar..hope xda ap2..semua cakap perut sy kecik..

5y ago

Aamiin..semoga Allah permudahkan urusan kita

Normal tu sis. Kadang dah nak masuk 9 bulan baru perut nak nampak besar sgt😊

5y ago

lmbtnya bby nk tunjuk bby bump tu.. haha.. harap makin besar laa perut ni nnti..