nampak baby bump

normal ke 9 wks tak nmpak bby bump. rasa mcm biase pulak perut ni. korang nmpk bby bump wks ke brapa ye?

8 Balas

adoi dek non. paham awk 1st bany tp boleh x google atau gunakan lah apps ni untuk tgk size baby tu besar mana. kan ade kt apps ni size baby by week????? tunggu lagi ye klu da 5 bulan ke atas br la nk ade sikit. lagi2 1st time peknen.

9w tu kecik jeeee lagii. roh pon belum ada. sabau lerr dulu. kan amek masa utk membesar. bentuk pon xda lagii. kalau 9w tu dh besar, 9bulan mana gaya nye besar tu nnti.

7mo ago

hahaha betol sis. 9 minggu nk beso mcm 9 bulan kot

Sis, saya yg 16 weeks pon kekadang lupa yg saya ni pregnant sbb tak nampak baby bump lagi. Siap berlari la sampai husb jerit kata saya ni pregnant hahaha 😂

kecik lg. saya dulu 4 bulan baru nampak perut tuh pun buncit sikit je hihihiii

9weeks baru sebesar buah longan sis, mana nak nmpknye

Nanti masuk 5 bulan tetiba timbul perut buyung tu😄

Normal tu. Baby bump 14 minggu ke atas baru nampak.

Kecik lagi Tu awak... memang tak akn nampak lagi