[PERADUAN] 2 Pemenang BERTUAH Bakal Bawa Pulang Produk Bayi Dari Samu Giken!

PERHATIAN, Mommies! Nak menang kerusi auto cradle dengan muzik dari Samu Giken ini? Caranya mudah sahaja! Sebelum itu, jangan lupa sertai di sini:

[PERADUAN] 2 Pemenang BERTUAH Bakal Bawa Pulang Produk Bayi Dari Samu Giken!
455 Balas

Jawapan saya C . iaitu warna kuning 💛 Warna kuning merupakan warna yg melambangkan kekuatan dan keberanian sesorang. Warna kuning juga mampu menceriakan suasana. Warna kuning sesuai dgn baby kerana mampu memberi ketenangan. Dengan Samu Giken Auto Cradle, saya yakin ianya mampu memberikan tidur yang lena dan selesa kepada baby yang bakal lahir. Dengannya, ibu juga akan merasa lebih ceria dan gembira melihat si manja mendapat tidur yg lena ❤️ Semoga kali ni ada rezeki utk baby saya yg bakal lahir bulan 4 ni. Terima kasih @asianparent dan @samugiken utk peluang yg diberikan ini... Instagram: mawadd4h_

Jawapan saya C / warna kuning😁 Warna kuning merupakan warna yg melambangkan kekuatan serta keberanian bagi sesorang. Warna kuning juga dapat menceriakan suasana kerana ia merupakan warna cerah . Warna kuning sangat sesuai dgn baby kerana mampu memberi ketenangan & menarik perhatian . Dengan Samu Giken Auto Cradle, saya yakin ianya mampu memberikan bayi tidur yang lena dan lebih selesa . Dengannya, ibu juga akan merasa lebih ceria dan gembira melihat si manja mendapat tidur yg lena . Terima kasih @asianparent dan @samugiken . 👍🏻

Warna yang terdapat pada @samugiken auto craddle ialah (C) KUNING 💛 warna kuning warna yang sangat sesuai untuk bayi , sama ada bayi lelaki ataupun perempuan 💛💛💛 warna kuning warna yang sangat menarik tambahan pula warna kuning ini digabungkan dengan warna kelabu jadi ia merupakan sesuatu yang KEBABOOMM MELETOPSS 🥰 semoga terselit rezeki buat baby saya yang bakal lahir pada OGOS 2023 🥰 I LOVE SAMU GIKEN , I LOVE THE ASIAN PARENT 💛💛💛💛💛💛💛💛

Warna yang terdapat pada Samu Giken auto cardle adalah C ( Kuning ). Samu Giken auto cardle ini meniru bentuk lengan ibu, dan menyokong kuat belakang bayi untuk melindungi tulang belakang bayi. Pergerakan berayun lembut, fabrik lembut, dalam persekitaran yang selesa, memberikan kesan menenangkan dan membantu menenangkan bayi. Semoga baby saya kali ini untuk memiliki Baby Auto Cradle dari Samu giken.. Terima kasih 😊

Semestinya C : Kuning! Memang saya sangat memerlukan ‘helper’ di rumah memandangkan saya sangat sibuk bekerja dari rumah dan si comel saya juga pasti sangat gembira untuk meluangkan masa bersama auto cradle @samugiken ! ❤️❤️❤️ Auto baby cradle is one of my 2023 wishlist. Moga-moga ada rezeki untuk baby Arumi 😍 Tq samugiken atas peluang ini!🙌 #TAPXsamugiken #theasianparent #samugiken

💛Jawapan:C (Kuning) Semoga ada rezeki untuk menang kalini. Dah lama teringin auto cradle @samugiken ni, semoga saya menjadi salah seorang pemenang nya🥰❤️ . Done all steps💛 . ✨✨✨✨✨✨✨ 🌘🌗🌖🌕🌔🌓🌒 𝗦𝗘𝗟𝗔𝗠𝗔𝗧 𝗠𝗘𝗡𝗬𝗔𝗠𝗕𝗨𝗧 𝗕𝗨𝗟𝗔𝗡 𝗥𝗔𝗠𝗔𝗗𝗛𝗔𝗡🥰 🌘🌗🌖🌕🌔🌓🌒 ✨✨✨✨✨✨✨

Jawapan: c - kuning Saya harap dengan ada nya Baby Auto Cradle dapat membantu saya menjaga bakal bayi saya nanti. Tambahan pula, dengan situasi dimana saya PJJ dengan suami dan ini merupakan kelahiran yang pertama . Saya harap dengan ada nya Auto Cradle dengan muzik ini dapat membantu bayi saya tidur dengan lena dan selesa. Jadi saya tak perlu sumbangkan suara lagi hehe. Terima kasih Samu Giken ❤️ !

💛Jawapan:C (Kuning) Semoga ada rezeki untuk menang kalini. Dah lama teringin auto cradle @samugiken ni, semoga saya menjadi salah seorang pemenang nya🥰❤️ . Done all steps💛 . ✨✨✨✨✨✨ 🌘🌗🌖🌕🌔🌓🌒 𝗦𝗘𝗟𝗔𝗠𝗔𝗧 𝗠𝗘𝗡𝗬𝗔𝗠𝗕𝗨𝗧 𝗕𝗨𝗟𝗔𝗡 𝗥𝗔𝗠𝗔𝗗𝗛𝗔𝗡🥰 🌘🌗🌖🌕🌔🌓🌒 ✨✨✨✨✨✨

💛Jawapan:C (Kuning) Semoga ada rezeki untuk menang kalini. Dah lama teringin auto cradle @samugiken ni, semoga saya menjadi salah seorang pemenang nya🥰❤️ . ✨✨✨✨✨✨✨ 🌘🌗🌖🌕🌔🌓🌒 𝗦𝗘𝗟𝗔𝗠𝗔𝗧 𝗠𝗘𝗡𝗬𝗔𝗠𝗕𝗨𝗧 𝗕𝗨𝗟𝗔𝗡 𝗥𝗔𝗠𝗔𝗗𝗛𝗔𝗡🥰 🌘🌗🌖🌕🌔🌓🌒 ✨✨✨✨✨✨✨

💛Jawapan:C (Kuning) Semoga ada rezeki untuk menang kalini. Dah lama teringin auto cradle @samugiken ni, semoga saya menjadi salah seorang pemenang nya🥰❤️ . ✨✨✨✨✨✨ 🌘🌗🌖🌕🌔🌓🌒 𝗦𝗘𝗟𝗔𝗠𝗔𝗧 𝗠𝗘𝗡𝗬𝗔𝗠𝗕𝗨𝗧 𝗕𝗨𝗟𝗔𝗡 𝗥𝗔𝗠𝗔𝗗𝗛𝗔𝗡🥰 🌘🌗🌖🌕🌔🌓🌒 ✨✨✨✨✨✨