PERHATIAN: Baby Auto Cradle dari Samu Giken Untuk Dimenangi!

Anda mungkin 2 pemenang bertuah kami bulan Februari ini! Jom, sertai peraduan mudah ini di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-ajak-rakan-menang/1815

PERHATIAN: Baby Auto Cradle dari Samu Giken Untuk Dimenangi!
135 Balas

DONE 💯✨️ Semoga ada rezeki anak saya menggunakan Baby Auto Cradle daru Samu Giken ini.kerna ini akan memudahkan saya dalam urusan rumah dan serta mendodoikan anak semasa anak hendak tidur dan tak melatih anak lekat ditangan sahaja. Semoga ada rezeki saya dapat merasa mendapat giftway dari Samu Giken ini Aamiin 🤲🏻 Bismillahitawakaltu 🤲🏻🤲🏻✨️

Done All The Step 💯 *Done ajak kawan pasang apps #theasianparentmalaysia😉 semoga my first pregnant saya ada rezeki menggunakan baby auto cardle dari #samugiken , kerana selamat untuk bayi dan juga memudahkan urusan ketika melakukan kerja di rumah. Semoga ada rezeki untuk saya & baby 🤲🏻😇

Done All Steps💯✅ semoga ade rezeki utk baby sept saya.. terima kasih theAsianparent and Samu Giken for tiga giveaway contest ...kawan sy pun da join jugak moga ade rezeki kami ..🥰🥰 #terimakasih #theasianparents #samugiken #babyseptiscoming

DONE Sudah mengajak seorang rakan iaitu suami untuk mengikuti aplikasi the Asianparent ini. Semoga ada rezeki baby yg baru lahir ini untuk menggunakan produk dari Samu Giken iaitu Baby Auto Cradle ini untuk memudahkan bayi tidur. terima kasih.

Done semoga ade rezeki utk bby #sept saya..bby coming soon..😘😘seronok join contest ..kawan2 sy pun da join jugak moga ade rezeki kami ..Insya Allah..❤️❤️ #terimakasih #theasianparents #samugiken #babyseptiscoming

DONE Alhamdulillah rezeki baby pada tahun 2023. Semoga ada rezeki berterusan yang melimpah ruah untuk kami. Apps yang sangat bagus. Lengkap semua info. Semoga ada rezeki juga untuk rakan-rakan yang lain 😍

#done 🥰 baby sy da 5 bln 1 hari. best la theAsianparent Malaysia ni byk betul tips kesihatan,dan benda² bermaanfaat. dari awal preggy sampai skrg apps ni byk membantu untuk pantau situasi sy🥰

jawapan : 𝗖 (𝗞𝗨𝗡𝗜𝗡𝗚) instagram: mastura_jafri after 7yrs waiting to get a 2nd baby, hope this yellow cradle from @samugiken will be a special gift for my miracle baby 😊

Done Semoga ada rezeki untuk baby saya yg ke3❤️ jarak yg jauh 12y Antara anak yg ke 2 semoga dipermudahkan segala urusan bersalin saya untuk kandungan kali ke 3 ini aminn🤲

DONE Alhamdulillah dh ajak kawan2 bakal mommies utk sertai. semoga ade rezeki utk babies kami yg bakal lahir. Aamiin2 yra🤲 #samugiken #theasianparents #donesharing