[PERADUAN] 2 Pemenang BERTUAH Bakal Bawa Pulang Produk Bayi Dari Samu Giken!

PERHATIAN, Mommies! Nak menang kerusi auto cradle dengan muzik dari Samu Giken ini? Caranya mudah sahaja! Sebelum itu, jangan lupa sertai di sini:

[PERADUAN] 2 Pemenang BERTUAH Bakal Bawa Pulang Produk Bayi Dari Samu Giken!
455 Balas

Jawapan saya C / warna kuning😁 Warna kuning merupakan warna yg melambangkan kekuatan serta keberanian bagi sesorang. Warna kuning juga dapat menceriakan suasana kerana ia merupakan warna cerah . Warna kuning sangat sesuai dgn baby kerana mampu memberi ketenangan & menarik perhatian . Dengan Samu Giken Auto Cradle, saya yakin ianya mampu memberikan bayi tidur yang lena dan lebih selesa . Dengannya, ibu juga akan merasa lebih ceria dan gembira melihat si manja mendapat tidur yg lena . Terima kasih @asianparent dan @samugiken . 👍🏻