[PERADUAN] 2 Pemenang BERTUAH Bakal Bawa Pulang Produk Bayi Dari Samu Giken!

PERHATIAN, Mommies! Nak menang kerusi auto cradle dengan muzik dari Samu Giken ini? Caranya mudah sahaja! Sebelum itu, jangan lupa sertai di sini:

[PERADUAN] 2 Pemenang BERTUAH Bakal Bawa Pulang Produk Bayi Dari Samu Giken!
455 Balas

Jawapan: c - kuning Saya harap dengan ada nya Baby Auto Cradle dapat membantu saya menjaga bakal bayi saya nanti. Tambahan pula, dengan situasi dimana saya PJJ dengan suami dan ini merupakan kelahiran yang pertama . Saya harap dengan ada nya Auto Cradle dengan muzik ini dapat membantu bayi saya tidur dengan lena dan selesa. Jadi saya tak perlu sumbangkan suara lagi hehe. Terima kasih Samu Giken ❤️ !