[PERADUAN] 2 Pemenang BERTUAH Bakal Bawa Pulang Produk Bayi Dari Samu Giken!

PERHATIAN, Mommies! Nak menang kerusi auto cradle dengan muzik dari Samu Giken ini? Caranya mudah sahaja! Sebelum itu, jangan lupa sertai di sini:

[PERADUAN] 2 Pemenang BERTUAH Bakal Bawa Pulang Produk Bayi Dari Samu Giken!
455 Balas

Warna yang terdapat pada Samu Giken auto cardle adalah C ( Kuning ). Samu Giken auto cardle ini meniru bentuk lengan ibu, dan menyokong kuat belakang bayi untuk melindungi tulang belakang bayi. Pergerakan berayun lembut, fabrik lembut, dalam persekitaran yang selesa, memberikan kesan menenangkan dan membantu menenangkan bayi. Semoga baby saya kali ini untuk memiliki Baby Auto Cradle dari Samu giken.. Terima kasih 😊