Check In App 7 Hari & Bawa Pulang Portable Milk Warmer Dari Samu Giken!

Tak berpeluang menang peraduan Samu Giken sebelum ini? Haa, jangan risau! Kami bawakan Peraduan Samu Giken 2.0 untuk anda! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/log-in-app-menang-portable-milk-warmer-dari-samu-giken/1741

Check In App 7 Hari & Bawa Pulang Portable Milk Warmer Dari Samu Giken!
626 Balas

Hari pertama : 06 December 2022 Log in sehingga : 12 December 2022 Ni dah kali kedua saya sertai untuk milk warmer samu giken. Last time bukan rezeki saya. Harap ada rezeki buat anak kelahiran pertama saya. Sy tak mampu lagi nak cari mana2 milk warmer buat masa ni. Tapi harap sangat rezeki dapat dari samu giken. 🥰🍼 #theasianparentsmalaysia #samugikenlovers

hari ke-2 :- 7/12/2022 bismillah. semoga ada rezeki luqman anak soleh mama. luqman nak masuk 3m. tak lama lagi nak pisah dgn mama. masuk taska. 🥲 semoga ada rezeki luqman. senang pengasuh dan mama nak warmkan susu luqman. 🥰 susu ibu sangat sensetif. terlebih suhu, boleh jejas nutrisi.

1 day (6/12/22) - my baby dah masuk 2 month ... alhamdulillah masih mnyusu badan ... gilir2 direct and botol ... pipi pun makin kembang ... buat masa skrg panas kan susu kalau dalam freezer guna cra manual rendam dgn air panas jerj 🤭 warmer skrg mahal2

6/12/22 Hari 1, genap usia kandungan 38w hari ni😍 tak sabar rasanya nak berjumpa dengan si anak! doktor ckap saya boleh overdue sebab takde apa² komplikasi. Tapi berharap anak keluar awal la sikit😆 12/12/22 pon cun gak. hehe

hari 3 ❤️❤️ semoga ade rezeki untuk anak kecil ku..walaupun ibu tak mampu berikan milk warmer mcm anak orang lain..harapnya ade rezeki ❤️❤️mungkin bukan harini lain hari..terima kasih #giken

Hari 3, 8 Disember 2022 / 8-12-2022 THE ASIANPARENT ADAKAN CABARAN, HADIAHNYA PULA DARI SAMU GIKEN, PORTABLE MILK WARMER MENJADI IDAMAN, KEPADA PARA IBU YANG MEMINATI SAMU GIKEN. 🤱🏻🤰🏻💞

6 Disember 2022 #hari pertama moga ada rezeki menang portable milk warmer dari SAMU GIKEN buat👶 yg bkal lahir..dpt mmudahkan krja ibu🧕🤰 #37w4d #suri rumah spnuh masa.. #Tap💝 #Samu Giken💞

Hari 1 .. 6/12/2022 😘 genap usia baby sy 5 bulan.. harap boleh menang warmer samu giken sbb skrg mmg tgh pakai botol susu samu giken 😁 senang bawa utk umrah nanti bulan 1.. InsyaAllah 🤍💕

1y ago

Hari 7.. 12/12/2022

Hari 1 buat apps , 26/4 /2022 tapi masuk tak selalu lepas tengok ada banyak point & pertandingan seronok untuk buka apps ni selalu 😍🫰🏻 semoga ada rezeki saya & baby menang amiin 😊🤲🏻

hari 1 (4.12.22) first day sy reg this app n till today 13.12.22 everyday check in to check my baby's growing progress.. hope ada chance untuk menang milk warmer dari samu giken❤️