Check In App 7 Hari & Bawa Pulang Portable Milk Warmer Dari Samu Giken!

Tak berpeluang menang peraduan Samu Giken sebelum ini? Haa, jangan risau! Kami bawakan Peraduan Samu Giken 2.0 untuk anda! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/log-in-app-menang-portable-milk-warmer-dari-samu-giken/1741

Check In App 7 Hari & Bawa Pulang Portable Milk Warmer Dari Samu Giken!
626 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
TapFluencer

Hari pertama : 06 December 2022 Log in sehingga : 12 December 2022 Ni dah kali kedua saya sertai untuk milk warmer samu giken. Last time bukan rezeki saya. Harap ada rezeki buat anak kelahiran pertama saya. Sy tak mampu lagi nak cari mana2 milk warmer buat masa ni. Tapi harap sangat rezeki dapat dari samu giken. ๐Ÿฅฐ๐Ÿผ #theasianparentsmalaysia #samugikenlovers

Baca lagi

hari ke-2 :- 7/12/2022 bismillah. semoga ada rezeki luqman anak soleh mama. luqman nak masuk 3m. tak lama lagi nak pisah dgn mama. masuk taska. ๐Ÿฅฒ semoga ada rezeki luqman. senang pengasuh dan mama nak warmkan susu luqman. ๐Ÿฅฐ susu ibu sangat sensetif. terlebih suhu, boleh jejas nutrisi.

Baca lagi

1 day (6/12/22) - my baby dah masuk 2 month ... alhamdulillah masih mnyusu badan ... gilir2 direct and botol ... pipi pun makin kembang ... buat masa skrg panas kan susu kalau dalam freezer guna cra manual rendam dgn air panas jerj ๐Ÿคญ warmer skrg mahal2

6/12/22 Hari 1, genap usia kandungan 38w hari ni๐Ÿ˜ tak sabar rasanya nak berjumpa dengan si anak! doktor ckap saya boleh overdue sebab takde apaยฒ komplikasi. Tapi berharap anak keluar awal la sikit๐Ÿ˜† 12/12/22 pon cun gak. hehe

hari 3 โค๏ธโค๏ธ semoga ade rezeki untuk anak kecil ku..walaupun ibu tak mampu berikan milk warmer mcm anak orang lain..harapnya ade rezeki โค๏ธโค๏ธmungkin bukan harini lain hari..terima kasih #giken

Hari 3, 8 Disember 2022 / 8-12-2022 THE ASIANPARENT ADAKAN CABARAN, HADIAHNYA PULA DARI SAMU GIKEN, PORTABLE MILK WARMER MENJADI IDAMAN, KEPADA PARA IBU YANG MEMINATI SAMU GIKEN. ๐Ÿคฑ๐Ÿป๐Ÿคฐ๐Ÿป๐Ÿ’ž

Baca lagi

6 Disember 2022 #hari pertama moga ada rezeki menang portable milk warmer dari SAMU GIKEN buat๐Ÿ‘ถ yg bkal lahir..dpt mmudahkan krja ibu๐Ÿง•๐Ÿคฐ #37w4d #suri rumah spnuh masa.. #Tap๐Ÿ’ #Samu Giken๐Ÿ’ž

Baca lagi

Hari 1 .. 6/12/2022 ๐Ÿ˜˜ genap usia baby sy 5 bulan.. harap boleh menang warmer samu giken sbb skrg mmg tgh pakai botol susu samu giken ๐Ÿ˜ senang bawa utk umrah nanti bulan 1.. InsyaAllah ๐Ÿค๐Ÿ’•

1y ago

Hari 7.. 12/12/2022

Hari 1 buat apps , 26/4 /2022 tapi masuk tak selalu lepas tengok ada banyak point & pertandingan seronok untuk buka apps ni selalu ๐Ÿ˜๐Ÿซฐ๐Ÿป semoga ada rezeki saya & baby menang amiin ๐Ÿ˜Š๐Ÿคฒ๐Ÿป

hari 1 (4.12.22) first day sy reg this app n till today 13.12.22 everyday check in to check my baby's growing progress.. hope ada chance untuk menang milk warmer dari samu gikenโค๏ธ