[PERADUAN] 2 Pemenang BERTUAH Bakal Bawa Pulang Produk Bayi Dari Samu Giken!

PERHATIAN, Mommies! Nak menang kerusi auto cradle dengan muzik dari Samu Giken ini? Caranya mudah sahaja! Sebelum itu, jangan lupa sertai di sini:

[PERADUAN] 2 Pemenang BERTUAH Bakal Bawa Pulang Produk Bayi Dari Samu Giken!
455 Balas

Jawapan saya C . iaitu warna kuning 💛 Warna kuning merupakan warna yg melambangkan kekuatan dan keberanian sesorang. Warna kuning juga mampu menceriakan suasana. Warna kuning sesuai dgn baby kerana mampu memberi ketenangan. Dengan Samu Giken Auto Cradle, saya yakin ianya mampu memberikan tidur yang lena dan selesa kepada baby yang bakal lahir. Dengannya, ibu juga akan merasa lebih ceria dan gembira melihat si manja mendapat tidur yg lena ❤️ Semoga kali ni ada rezeki utk baby saya yg bakal lahir bulan 4 ni. Terima kasih @asianparent dan @samugiken utk peluang yg diberikan ini... Instagram: mawadd4h_