[PERADUAN] 2 Pemenang BERTUAH Bakal Bawa Pulang Produk Bayi Dari Samu Giken!

PERHATIAN, Mommies! Nak menang kerusi auto cradle dengan muzik dari Samu Giken ini? Caranya mudah sahaja! Sebelum itu, jangan lupa sertai di sini:

[PERADUAN] 2 Pemenang BERTUAH Bakal Bawa Pulang Produk Bayi Dari Samu Giken!
455 Balas

Warna yang terdapat pada @samugiken auto craddle ialah (C) KUNING 💛 warna kuning warna yang sangat sesuai untuk bayi , sama ada bayi lelaki ataupun perempuan 💛💛💛 warna kuning warna yang sangat menarik tambahan pula warna kuning ini digabungkan dengan warna kelabu jadi ia merupakan sesuatu yang KEBABOOMM MELETOPSS 🥰 semoga terselit rezeki buat baby saya yang bakal lahir pada OGOS 2023 🥰 I LOVE SAMU GIKEN , I LOVE THE ASIAN PARENT 💛💛💛💛💛💛💛💛