[PERADUAN] 4 Pemenang BERTUAH Bakal Bawa Pulang Produk Bayi Dari Samu Giken!

PERHATIAN, Mommies! Nak menang Portable Milk Warmer dari Samu Giken ini? Caranya mudah sahaja! Sebelum itu, jangan lupa sertai di sini:

[PERADUAN] 4 Pemenang BERTUAH Bakal Bawa Pulang Produk Bayi Dari Samu Giken!
269 Balas

♡ The answer is B (40°C) Samu Giken Portable Milk Warmer is a smart warmer device that allows you to heat up your baby's milk precisely, safely and effortlessly. What I like the most is it gives you a more stable heat transfer and avoids overheating that could make your breast milk go to waste. Then, the best feature of Samu Giken Portable Milk Warmer got 3 temperature settings (37C, 40C, 45C) that allow you to choose the optimal temperature for your breastmilk, water, and liquid baby's food. Last but not least, I really love Samu Giken Portable Milk Warmer because it really make our task become easier and faster. Thank You #theasianparent #samugiken IG : @ aishahnuryusoff

AHAD - 6 NOVEMBER 2022 (06:15pm) JAWAPAN : B - 40c ❤️ Terdapat 3 pilihan suhu yang terdapat pada portable milk warmer Samu Giken ini iaitu 37c , 40c , 45c dan 40c merupakan suhu yang sederhana dan sesuai untuk diberikan kepada si comel anda :) 💐semoga ada rezeki sy dan baby yg bakal lahir untuk memiliki portable milk warmer dari samu giken ini kerana dah lama survey akan brand ini.. tapi masih belum ada kemampuan untuk membelinya ❤️ terima kasih theAsiaparent and Samugiken kerana banyak menganjurkan contest yang amat menarik dan berguna buat para ibu dan bapa di dalam platform ini.. semoga dimurahkan rezeki selalu 🥰🤲🏻 @nurameliaalisa

Jawapan yang tepat adalah (B)40C. Pilihan suhu yang terdapat pada Portable Milk Warmer Samu Giken adalah 37C, 45C dan 40C. Dan berikut adalah ukuran suhu yang sangat sesuai dalam memanaskan susu bayitidak kira bayi breastfeed mahupun susu formula . Milk Warmer Samu Giken adalah pemanas canggih yang membolehkan pemanasan susu bayi dengan tepat, selamat dan mudah . fungsi pemanasan yang cekap dengan tidak melebihi suhu yang ditetapkan dan sehingga 6 jam ❤️ IG : izzs_schaa Thank you so much @theasianparent_my dan @samugiken #theAsianparentgiveaway #theAsianparentXsamugiken

Pilihan suhu yang terdapat pada Portable Milk Warmer adalah 37°C, 45°C dan 40°C. B. 40°C✅ 🌻Samu Giken Portable Milk Warmer🌻 🚨A smart warmer device that allows us to heat up our baby’s milk precisely, safely & effortlessly. 🚨Temperature: 37°C, 40°C, 45°C Celcius 🚨Safe & Precise 3 temperature settings (37°C, 40°C, & 45°C Celcius) allow us to choose the optimal temperature for our breastmilk, water, and liquid baby’s food. Super easy 👍🏻 @theasianparent_my @samugiken

Jawapan nya ialah B) 40C. Pilihan suhu yang terdapat pada portable Milk warmer Samu Giken ialah 37C, 45C dan 40C. Portable Milk warmer Samu Giken adalah yang terbaik untuk sicomel saya . Dan akan memberikan kesenangan kepada saya selepas ini untuk mengekalkan suhu bayi saya sentiasa panas untuk diminum oleh simanja saya. Dengan fungsi pemanasan yang baik susu simanja saya kekal panas dan boleh diminum pada bila2 masa sahaja. Semoga ade rezeki untuk sicomel saya.

Jawapan yang tepat adalah B.40C 🌻 Samu Giken Portable Milk Warmer mempunyai variasi pilihan suhu pada 37C, 40C dan 45C yang menjadikan Samu Giken sebagai jenama terbaik pilihan ibu2 untuk bayi kami 🥰 Saya dah beli PPSU bottle dan handsfree breastpump daripada Samu Giken untuk menyambut cahaya mata saya Disember ini, semoga ada rezeki untuk tambah koleksi barangan Samu Giken lagi untuk motherhood journey saya 🥰 Ig: zierxadnan

Hi ! jawapan : B. 40°C ❤️ Pilihan suhu yang terdapat pada Portable Milk Warmer Samu Giken ialah 37°C, 45°C dan 40°C. ❤️❤️❤️ Portable Milk Warmer Samu Giken adalah pilihan tepat para ibu dan suami di luar sana dalam memudahkan proses pemberian susu kepada bayi mereka ! Good choice !! No doubt !! ❤️❤️ Thanks for this contest The Asian Parent & Samugiken ! ❤️❤️❤️

Jawapan: B (40 °C) Portable Milk Warmer Samu Giken adalah bersaiz kompak, tanpa wayar & versatil. la selamat digunakan kerana dapat menukarkan haba dengan lebih stabil tanpa memberikan pemanasan melampau yang akan merosakkan susu ibu. Terdapat 3 pilihan suhu yang sesuai (37°C, 40°C & 45°C) untuk pemanasan susu ibu, air & makanan bayi berbentuk cecair. Sangat memudahkan kerja ibu didapur!

Hai ,walaupun terlambat join tapi saya masih memcuba . Jawapan suhu lain portable Milk Warmer Samu Giken adalah 47°C Dengan adanya portable Milk Warmer ini memudahkan lagi urusan si Ibu bila berada diluar rumah untuk panaskan Susu badan yang sedia ada tanpa perlu bawa termos air panas ,tak ada lagi kerisauan air tumpah didalam beg Dan si anak masih mendapatkan Susu yang suam panas

Jawapan B. 40°C, kerana portable milk @samugiken mempunyai suhu pemanasan yang selamat iaitu 37°C, 40°C dan 45°C, portable milk @samugiken ini pula sangat membantu tuk mempercepatkan proses susu bayi suam 😍, saye sangat gembira dan Terima kasih bile mendapat hadiah istimewa ni ❤️, juga terimakasih tuk @theasianparent_my yang dah always bantu masa kehamilan saye ❤️