37week3day

Pergii hospital dctor cek 1cm...d suru blek . Tggu keluar drh pecah ketuban..bru dtg hospitalll.😵😵😵..

7 Balas

Kebanyakan Cmtu la sy berape kli 1cm bile cek... Last² jln buke main² je.. Sbb tu Doc suruh balik n tunggu ad tanda² bru pergi hospital.. Sy 3Kali msuk hospital sbb jln dh 1cm lst² blik umh jgk.. Last² doc bgi bersalin awal sebelum due date 😅sabar ye sis

4y ago

Yeaa.sbarr jk mampu ne...sakitt sdh perutt mcm sggut mnhan skittt

awalnyee sis? sama tu dgn saya 37 week 3 day. dah ade tanda2 yee? saya skrg sakit celah kangkang, pinggang rase sakit, dkt ari2 pon sama.

4y ago

hm baik tunggul dkt dulu kot , kalau dah betul tktahan baru pergi hospital, kesian pulak kalau pergi jee nti kena balek semulaa.

banyakkan berjalan .. turun naik tangga ..mnum air kelapa pior .. in shaa Allah dipermudahkan nanti

Bnyk kn brjln,biar bukaan cpt trbuka Smoga sgalanya brjln lncar..dh x lama tu nk brsalin dh😊

Sy 37w6d pecah air ketuban, pergi hosp bukaan 2cm.. Bersalin 2week awal dri due date, ank 1st

Ni mcm akak dulu... Ank 1st...dah buka 1cm.. Suruh balik, mlm akak masuk lagi😆hmm

Sabar ye awk

4y ago

Itulah tuu. Semoga dipermudahkan ye 🤗