tanda bersalin

Klw ada keluarr ne lendir2 cmpur darh nee..kna dtg p hospitalll daa ke..sbb semlm lg skitt mcm period.skitt perutttt smpaiii skerg....ada juaa smlm pergii hospitalll tp kna suru blekk....drg ckp tggu konon pecah ketuban,kluar darh #37week3day #sory yeaaa ada sdkit kotor tu gmbar aq nk kpastiann... #ank first ❤️

tanda bersalin
7 Balas

Sy mcm ni dlu setiap kali kencing ada lendir darah mcm ni..ketuban x pecah..doc pecahkan kt hosp..smpai hosp da 7cm...better pegi..

4y ago

Memng x dpt tdor lhh..pndaiii dtg skittt diaa truss x terthannn skitt diaaa

Pergi cepat sis 😂 bby tak sabar nk keluar tu. Hehe semoga dipermudahkan ye sis 😘

Bestnyaa baby dh taksabar nak kelua👉🏼👈🏼 semoga dipermudahkan urusan awak ya.

Pergi hospital terus nak bersalin ke tu

Pergi hospital terus

Refer hospital sis

Pergi hospital sis