Ketuban pecah

Sy dah masuk hospital sebab ketuban pecah.. bukaan 1cm.. harini 39w3d.. doakan dipermudahkan urusan bersalin sy ya.. #1stimemom #firstbaby

7 Balas

Semoga dipermudahkan dan segala urusan berjalan dengan lancar🤲 .. Saya dah 39w6d , bukaan baru 2cm .. Tapi tanda2 air ketuban dan darah belum ada lagi .. Doakan saya juga dipermudahkan urusan dan segalanya berjalan dengan lancar 🥰🤲 #Firstborn

Semoga dipermudahkan dan selamat ibu dan baby.. aamiin… sy pun anak first air ketuban pecah. 37w 2 hari. Tapi kena czer sebab jantung baby dah lemah, baby dah berak kat dlm. 12jam kat dlm sebelum doc decided utk proceed utk emergency czer

moga Allah pemudahakan urusan besalin sis..dan moga semuanye selmat dan xad maslah amin in syaa Allah ...

semoga Di permudah Kan,

semoga dipermudahkn sis😍

tunggu 8 jam bersalin SDH

semoga dimudahkan ya