Jom Teka & Menang Imbasan Ultrasound 5D! 👶🏻

PERCUMA!!! Kami mencari dua permenang bertuah untuk memenangi servis Ultrasound berteknologi 5HD dari Klinik Siti, bernilai RM200! Mommies yang ada plan nak scan baby tu, jom masuk pertandingan dan jangan lepaskan peluang anda! Jom masuk pertandingan di sini: https://community.theasianparent.com/contest/teka-menang-imbasan-ultrasound-5d/1656?lng=en

Jom Teka & Menang Imbasan Ultrasound 5D! 👶🏻
61 Balas

Hai Assalamualaikum AC-abdominal circumference ukuran lilit badan bayi AFI-amniotic fluid volume air ketuban HC-head circumference ukur lilit kepala bayi BPD-biparietal diameter ukuran lebar kepala bayi EDD-estimated delivery date anggaran tarikh bersalin FL -femur length ukuran panjang peha bayi HL -humerus length ukuran panjang lengan bayi EFW-estimated fetal weight anggaran berat bayi semoga ada rezeki buat baby pertama saya