gender baby

17weeks scan doc ckp bby boy (private clinic) 28weeka scan doc ckp boy (kk) 31weeks scan doc ckp boy (kk) Harap2 btol la boy nti..ibu beli bju color unisex je wlau doc smua ckp boy tp hti ibu ni still was2..ade mommy mcm sy jugak ke.. was 2 gender baby even stiap kli scan doc ckp boy (doc yg berlainan) siap doc tunjuk penis & testis baby lg..tp hati ibu still mcm yeke? Yeke? Huhuhu baby kali ni x de kepit2 tiap kali scan mesti doc ckp baby terkangkang..even scan wktu 17weeks da nmpk gender nye.. Alhamdulillah bacaan air ketuban pn da turun ke 15.7 ☺️

24 Balas

Sama la sis, details scan, and scan 28 weeks. Doc cakap lelaki. Tapi baby duduk dalam keadaan bersila. Pastu org2 tua cakap mcm gegirl ikut petua dorg. Last2 saya beli unisex je. Yg baju jalan2 comel2 tunggu besar sikit or lepas beranak baru beli. Beli skrg kang takut bazir sbb baby cepat besar. Tak pening pale dah 😂. Tunggu scan 35 weeks pula mcm mana hahaha.

Mcm sy pregnant ank first dulu. 3 org dktor kk bgtau boy. Sorg dktor swasta pn ckp boy sbb bila dia scan 4d tu mmg npk betul batu dia.alhamdulillah keluar pn boy. Yg second ni tak tahu la lg. Mase 24week aritu pegi buat details scan kt swasta, dktor ckp girl. Mudahan girl la sampai lahir nnti😁

4y ago

Heheh in shaallah😊

Anak second sy scan semua ckp laki skali keluar perempuan ..tekaan yg betul tekaan atuk dia skali tgk perut dah tau haha..tp mngkn juga tekaan dorg salah sbb tiap kali masa scan x nmpk jelas die punya tut tak mcm ank first boy 4 bln nampak clear boboi dia..

4y ago

Anak second tu mse scan,ade npk bird² dia tak..

Sy dh scan 2 kli kt private..2 kli jgk kata girl..tpi bla tgk pakaian baby..nk bli girl..tpi otak trfkir..eh,kang nti trkeluar llki plak..last2 bli wrna yg girl boy blh pkai..hahaha..mak2 ni mmg kan..bnda mcm tu pun ada gak gangguan kt Kpla😂

Sy scan at week 18 doc kata boy (klinik swasta). Pastu at week 20 scan kt kk doc kata girl . And latest buat detailed scan kt swasta doc kata confirm girl sbb obvious nmpk 3 line kt gender dia tu. Haha 😅

4y ago

Itu la kn.. nk prcya scan ni 100% pn xley huhu

Sme la sye. .byk kli scan walau gegurl jgk. .mmg bli semua unisex. .hehehe. .tp kakak dye nk jgk selit pink. .xpe bg je dye plih pink 1. .🤭. .time kakak dye pon sme. .bli semua unisex. .hevev

Sama lah mcm sy sis, berharap preggy kali ni girl tp doc scan boy so terimalah dgn hati yang terbuka dan synkena get ready lah sbb nak tambah boboiboy kuasa 3 dah ni hihihi🤣🤣

4y ago

Sy dah ade 2 girl , 1 boy.. yg no4 tu la doc ckp boy tp hti ni rase was2 rase girl 😂

Lebih suk beli baju yg unisex....senang...lgpon bby bkn pakai bju kecik lama sgt sbb dia cpt bsr...nanti blh beli lg ikut jantina dia yg btl....

4y ago

Haah sy pn beli color unisex

Sy semua tepat ikut scan dktr..naluri pun rasa yg sama..bila pregnant anak lelaki mesti ada nama dlm mimpi..

saya da 4 kali scan skunk still tk npak jntina..tpi naluri kata boboi...kalu beli pakaian bayi pun cmpur2 kaler..

4y ago

Sis sbb cadangnye ni baby penutup pasni nk ttup kilg dah tu excited nk tau jantina..nsib la bby nye sporting duk tnjuk je bebird nye..tp tu la ibu nye plak was2 cmni hahaha..xpe yunk slgi xlahir still bleh menaruh harapan haha sis ni da 32 ank pn da nk msuk 4.. bleh pencen dah la hihi