baju baby

Dah 22 weeks sy bru start nk shopping brg baby sikit..due 12/3/2020.. ade mommy due bln 3 da siap prepare brg bby ke? Sy actually byk recycle bju ank2 yg lepas2 je..tp bile tgk bju2 n brg2 bby yg cute miut kt shop & online shop Allahu...rase mcm gugur nye iman...ade mommy mcm sy ni ke rambang mate tiap kali nk pilih brg bby mcm la bru ank 1st pdhal ank nk msuk 4 ?

2 Balas

Sy pn due bln 3/2020,blum bli apa2 lgi..sma gak ank nk msk 4,pn nk slongkr bju2 lma...tp teringin jgk beli brg2 baby..sbb comel2..insyaAllah next month..hehee

5y ago

Same la..bile tgk brg bby tu rase mcm nk beli semua plak kn geram tgk..pdhal dr awal da set nk beli brg yg xde je..

Sy pn due mqc 2020. First baby. Xbeli pape lg. Xtau nk start dr mana.

5y ago

Kan..sy yg ank no4 ni pn xtau nk start dr mna..cuit yg ni slah yg tu salah.. Bru smlm bli skit2 je brg kcik2 mcm barut,booties & mitten,bedung n bju skit..