Feedback neurogainpb

Ad sapa pernah amik neurogainpb tak? Sy beli neurogain dri 2 farmasi yang berbeza. Yg first tu okla, xdela kuat sgt bau. Sy bole telan mollek satu botol..lpas da abis, sy pergi ke farmasi lain yg sy terjumpe nk beli botol baru. Tp botol yang kedua ni agak kuatla bau ikan tu. Nk telan pon susah. Xpasti yg mne ori atau tiruan. Tp dua2 dari farmasi. Xkan barang x ori. Huhu. Nk kate alahan ke ape, sy da 30 minggu da. Da abis da fasa alahan. Haha. Ade org nak komen x?

2 Balas

sis minum ni tuk tambah berat bdn sis @ baby. Masa ank 1st sbb nak ank mmbesar dngn sihat sy mnum susu materna dari awal kandungan last² lps mnum air gula dpt gdm, baby besar & berat bdn berlebihan. nurse ckp jngn tlalu mnum susu materna risiko nya gdm & baby besar sbb walaupun claim low sugar tetap saja manis.

2y ago

Neurogainpb nie bukan susu materna awak. Nie supplement untuk pregnant.

Sis ambil ubat tu consult dengan doktor tak?? Takut tak sesuai bahaya