Berat badan

Normal ker berat badan nek 2kg? Dlm tmpoh 2week?

5 Balas

Sy naik 2.5 kg dlm 2 mingggu, and ade trace protein dlm urine, kne than wad sbb takut pre eclampsia.. Klau ade rse pening2, loya ke atau Sakit ulu hati inform doc atau terus g hospital.. Sy kne than 3 hari utk observation, tp alhamdulillah semue ok..

Kat dlm buku pink tu dia ada btau brapa berat yg spatutnya naik ikut brapa mggu kandungan

😅😅😅x normal....tp tgk jg pemakanan...klu bnyk manisan mmg naik cepat

4y ago

Myb sy mnum air mania kot..

Sama la sye sis, then nurse suh trunkn.. Sbb bru 16 week

Samalah kita...saya pun naik 2kg dlm masa 2 minggu.😂