38 minggu berat badan naik lg..

Normal ke 38 mggu berat badan naik 2kg..

5 Balas

saya 39w 1.2kg naik dengan jayanya sebab sebelum tu dia mantain je kejap naik kejap turun 😂 sekali dah dekat2 nohh ambik kau ..hahaha

Sama la saya start 32w naik 200g je setiap minggu. Tetibe masuk 38w naik 1.7kg 🤣 nurse pun naik heran hahahaha

1y ago

Tu lr esau sy.. Dah dua mggu x naik.. Prgi klinik hari ni 38w tetiba naik 2kg..🤭 Doc ckp esau sy awk ni.. Kita dgr lg lr esau... 🤣

Sama. Sampai kena minum air gula kali ke 3 sbb takut ada kencing manis hahahahah

sama saya pon rancak naik berat hehehe. Baby masih happy taknak keluar 🤣

1y ago

Bby sy pn sama x nk klr lg.. Klu abg2 dia sblm ni semua dah kat luar dah.. 😅

normal sis semoga dipermudahkan segala urusan ye 😊