Alahan

normal ke kalau gosok gigi tapi selalu rasa nak muntah. jadi mual bila terasa ubat gigi tu dalam mulut

45 Balas

Alahan normal sis.. kne thn je la 😊lain plk kite mkn ap je smue kua blk.

5y ago

Sma dgn sya.. Mual muntah asal mkn keluar balik tp yg peliknya sya blum mngndung LG.. Ada 5 hri lg bru sampai masa dtg bulan

Normal.. Sbb sy pun sama xblh tahan rasa nk muntah bila gosok gigi

Sangat normal .. rasa nak muntah tapi tak terkeluar muntahnya 😁

Normal sis sye smpai skrg pn rse mcm tu, dh msk 28week😇

Ini sma alahan gn sy . Tiap hri gosok gigi je akn muntah2

Mmg biasa tp skrng dh masuk minggu ke 26...dh ok skit...

Samalaa msa awai awai , lelama hilang . Normal smua tu.

Sy dh 33w pn sama jugak.. pagi² mesti muntah balik..

Sama laa.. masuk trimster kdua pon masih terasa2..

Normal sis.. Sama macam saya 😄