ALAHAN UBAT GIGI

Saya sekarang ada masalah alahan dengan semua ubat gigi. Bila gosok, nak muntah. Tapi, takkan taknak gosok gigi kan??? Dah cuba banyak kali. Dari taknak muntah pun boleh jadi muntah. Boleh ke sesiapa suggest cara untuk kurangkan? 🤢🫤

5 Balas

gosok dgn air je.. pastu try kumur dgn colgate plux or seangkatan dgnnya.. huhuhu klaux, kumur air garam je matikn kuman tu..

Macam saya haritu awal pregnant doctor ajar gosok gigi sambil humming kuat kuat pun tak apa untuk elakkan muntah ..

cuba tuka ubat berus gg. try pkai codomolion pulak.

xpayah pkai ubat gigi. gosok dgn air saja