Gosok gigi

Sejak masuk 15w ni.. sye sangat rajin gosok gigi lg2 waktu malam...time nk buang air kecik sentiasa mesti gosok gigi skli lepastu... mulut ni terasa busuk berbau sgt bila malam..siang x de pulak... Ni kira alahan mengandung ke camne🤣 boleh habis stok ubat gigi kalau hari2 cmniii🤣🤣🤣 #firstbaby

1 Balas

macam saya lahhh… masa awal mengandung pun saya mcm tu.. ni dah 5 bulan tetiba jadi mcm tu balik. Takleh makan sikit mesti nak gosok gigi sebab rasa mulut macam bau bawang 🤣🤣🤣🤣 Saya 4 kali gosok gigi… Siang dengan malam 😂