9 week x nmpak kantung..

Normal ke 9 week x nmpak kantung? Hri tu dh scan dkt klinik biasa 6w6dy dh nmpak kantung doc sruh repeat lg 2 mgu... Lps tu x prgi scan terus buka buku kt kk... Bila doc kk scan ckp x nmpak kantung plk, nmpak rahim menebal jer😌 risau cbb dh 2 kli gugur dlm 6 thn ttc .. Ada yg pengalaman mcm sy x?

9 week x nmpak kantung..
12 Balas

if awak risau sebab dah 2 kali keguguran awak boleh ambil pil kuatkan rahim. Saya tiga kali keguguran pada tahun lepas alhamdulillah hujung tahun lekat terus makan ubat tu now dah 28week.

2y ago

boleh ke MKN ubat kuat km rahim ni..sbb Sye die tu mntk Ngan doctor tak MKN ubat kuatkan rahim..tapi doc x bg lg..die surh tunggu 12 minggu baru blh mkn..Sye alang baru 6 minggu preggy