kantung tiada tapi rahim menebal

Saya td jumpa doc utk thu usia kandungan yg sebenar,,. Saya beranikan diri utk scan sbb ikot kiraan bru 5 week mcm tu.. tpi doc tak nmpak kantung cuma rahim saya menebal.. boleh kongsi dngn saya,bila agknye kantung tu akan nmpak? ?? #babyfirst

1 Balas

Same mcm sy dlu.. scan kosong.. tgu 9 week keatas sis br nmpk

4y ago

Yeker.. terimaa kasih ye awak. Akhirnye terjawab juga tanda tanya saya.. 😍 okay2 mknye bulan 2 nty saya akan buat checkup lgi an.. thaanks kongsi ngn saya 🥰