9 week x nmpak kantung..

Normal ke 9 week x nmpak kantung? Hri tu dh scan dkt klinik biasa 6w6dy dh nmpak kantung doc sruh repeat lg 2 mgu... Lps tu x prgi scan terus buka buku kt kk... Bila doc kk scan ckp x nmpak kantung plk, nmpak rahim menebal jer😌 risau cbb dh 2 kli gugur dlm 6 thn ttc .. Ada yg pengalaman mcm sy x?

9 week x nmpak kantung..
12 Balas

Dah cuba tvs scan ke? Minta scan dr bawah kot dr atas tk nmpk

3y ago

Cuba pegi klinik lain, klinik swasta utk scan and confirmkan balik.