8weeks bby dh boleh nmpk ke?

Ni sy bru je g klinik tp doc ckp sy hamil tpi bby xnmpk lg so doc suruh check kt lua dia ckp bby xnmpk lg..bgi uolls y pernh hamil biasa berapa minggu bby bru nmpk law lps scan n lg 1 doc ckp klaw scan xnmpk kemungkinan hamil lua rahim sy risau sgt2 dh la ank pertama

39 Balas

Masa saya 8w.. da nampak bby..

Sya scan 7minggu dh nmpk sis

sy 8weeks dh nmpk...

Scan semula siss

Scan balik cik

Scan kt swasta

Depends. Alhamdllh sy scan 8w dah nmpk dan dengr heartbeat, siap boleh nmpk kaki brgerak2 🤣.

5y ago

Aah 8w dah jdi jnin dan mmg boleh nmpk. Klo nmpk kntung jek xpe..tggu dia besar sikit. 😉

E

dia depends sis..ada org awl nmpk ada 10wek ke ats br nmpk..mcm sy 5wek++ dh nmpk bby n jntgnye bdnyut... nnti sis repeat scanblk..jgn risau ye...

5y ago

sy ms tu sbb buat tvs..sbb spotting.. so sis pstve je..bby nyorok tu