Bela Kucing Ketika Hamil

Nak tnya.. Ada x yg bela kucing masa pregnant. Sbb sy ni since sblm pregnant lg dh membela kucing. Bila dh pregnant ni, ramai yg suruh sy buang kucing2 tu. Sy kesian dkt dorg sbb bela drp kecik lg.. Risau dorg xpndai cari mkn sndiri. Sy byk jgak google pasal kucing ni... Mmg byk yg negatif drp positif. Blh sebabkan kecacatan pada bayi. Mmg sy kurangkan pegang dorg.. Najis pun mintak suami yg bersihkan. Mkn, mandi dorg semua husband buat. Ada x yg pernah berjangkit dgn kucing atau membela kucing dkt rumah walaupun tgh pregnant?

34 Balas

Saya ank yg sulong bg mkn kucing buang najis kucing mandikan...kucing...

Ni kucing saya hehehe

5y ago

Alahai.. Geramnya. Mnja lak dia... 😍

Kucing juga makluk ALLAH,Nabi pon sgt syg kn kucing..insha'ALLAH xde pape fikir yg baik2 doa yg baik2😉

5y ago

Setuju yang nie.😍

Bela je macam biasa...janji awak jangan beria layankan kucing awak...as long as kucing tu ke klinik buat check up okeyy laaa...if kucing tu kucing biasa better kurungkan aje....sebab saya dulu pregnant ade je bela 3 ekor kucing cuma waktu pregnant tu saya minta suami kurungkan.

5y ago

Same2....heheheh