Membela kucing ketika hamil

Aslm dan selamat sejahtera semua. Saya ada satu soalan berkenaan bela kucing ketika hamil. Ada seseorang pesan pada saya untuk jauhkn diri drpd kucing semasa hamil sbb boleh mmberikn kesan yg buruk pda bayi yg dikandung. Boleh saya tahu apa kesan yg dimaksudkan dan betul ke? Kalau ada yg bela dn sukakn kucing mcm saya pun boleh bg pndapat dan mna thu yg ada pngalaman mngenai perkara ni pun boleh kongsikan.

2 Balas

saya pn hmil sis ada pelihara 4 ekor bulus.. pelihara bulus ni la baik untuk kita.. Dpt mnghindari aura negatif @ gangguan.. Tiap kali ada benda yang buruk bakal terjadi dorg dluan dpt tau dan dpt rasa tu..

boleh je nk bela. jgn uruskan najis kucing secara terus. pastikan kucing bebas drpd sebarang penyakit. kalau kucing jenis bulu gugur dptkan oral supplement atau syampu khas