Pernah alami?

Nak tanya sy period 21.8 smpai skrg belum period..dah pegi scan doc ckp dinding tebal maybe 50-50 sruh dtg scan balik..lps tu ada try pkai upt negative termasuk clearblue..ada yg pernah alami mcm ni x tp mengandung??cuma breast sy keluar urat hijau yg jelas nmpk .sblum ni tak ada..berat badan pun trun sikit..

1 Balas

Nnti try lagi check upt lepas seminggu dua ke. Kalau tak, mungkin sbb hormon tak seimbang.