Minta pendapat

sy da buat pengesahan kehamilan di klinik 4w5d.doc ckp xnampak apa2 cuma dinding rahim da menebal 11.6cm.Doc sruh repeat scan masa 6w. semlm pula tiba2 bleeding..sy kol klinik apa nak buat ,perlu ke klinik ke. Dia bgtau kes sy ni xnampak apa2 lg,klu scan pun mcmtu jgk la.n sruh pantau darah tu sampai stop. 6w nanti baru bole dtg semula utk scan dan nampak.pergi kk pun akan buat benda yg sama je. Dan dia suggest kalau darah dah bhenti cuba buat upt. Kalau upt - maknanya takde harapan. So sy xjadi pegi klinik, tggu sehari..drah trun mcm period..smpai skrg ni sengugut sy sakit sgt..tp kluar xbyk mcm period tu. Jd masalahnya ni sy period ke? Kandungan tak menjadi? Keguguran? Tggu result upt? Minta pendapat ibu2..#firstbaby

2 Balas

kadang ade orang yang implantation selama 3 hari ...darah keluar tp x banyak ...kalau darah keluar macam period too ,mungkin keguguran ...apa apa pun cuba banyakkan berehat dan pantau darah yang keluar too ...kadang awal ii pregnant mmg sangat fragile kena jaga betul ii

10mo ago

owh..baik awk..chemical prgnancy perlu x berpantang?

repeat upt, jika +ve ke hosp atas rujukan keguguran. jika upt -ve, mksd tdk hamil ttp period (chemical pregnancy)