Flek coklat cair..siapa pernah alami?

Hi, maaf if gambar nmpk kotor tp just nk share if anyone pernah alami mcm ni...sy dah 2 bln lebih x datang period..before ni x pernah lewat..cycle paling panjang pown 53 days..check upt -ve, mggu lepas pergi scan tp dr ckp kosong just dinding rahim tebal je..hari ni dekat panties ada flek mcm ni..n dah seminggu lebih badan sy keluar bintik2 merah mcm allergic x tau kenapa..siapa pernah alami mcm ni ye?#TTC#ingintahu

Flek coklat cair..siapa pernah alami?
1 Balas

Doktor tak bagi ubat turun darah/stabilkan hormon ke? Sepatutnya perempuan period setiap bulan jika tak pregnant baru normal doktor pakar O & G ckp. & dptkn ubat utk sakit sis.

3y ago

dr suruh tunggu lagi 1 cycle..if upt -ve jugak by end september dia bagi ubat turun darah