Upt negative

Hi, sy dah delay period 27 hari, upt negative, tp sy ada simptom hamil seperti kerap kencing, sakit pinggang, breast sensitive. Ada yg pernah alami mcm sy? Ibu² terus pegi scan atau hold dulu sampai upt positive?

4 Balas

Sy pon mcam sis jgak, last month test upt -ve, so this month decide nak tggu period jelaa.. ttibe adik ipar pegang perut ckp cam mngandung and sruh sy prgi scan, that day jgak sy prgie scan rupanye betul mngandung 5minggu, and now baru 6minggu 2hari . Cubalaa scan terus . Inshaallah ade rzeki utk sis . Smga dipermudahkan urusan sis.

9mo ago

sy due 8 april 2024😅

Kdg2 upt tnjuk -ve dulu sis.. Sbb saya pun sama. Tiga hari test semua negatif. Dh buang dlm tong sampah. Hari ke-4 naik double line alhamdulillah.. Lps tu saya cuba cari smula upt -ve yg dlm tong sampah tu, rupanya lama2 dia brtukar double line tp samar2 warna dia. Terus saya pegi scan. Insya allah semoga sis dikurniakan baby.

hai. sy baru 6 weeks. sy gi klinik swasta untuk buat scan konfem pregnancy. tapi dr suruh datang bila week 8. memang klinik xdpt scan ke before 8 week??

9mo ago

Saya smlm bru pergi klinik utk scan.. Kandungan baru 5w mmg tak nampak lgi.. Doktor suh dtg mggu ke 7-8 mcm tu, inshaaAllah dh nmpk heartbeat.

better pergi ja scan..cakap delay priod 27hari,tp check upt negative. Kalau tahu dari awal senang nak jaga @ hati2 ☺️