Perut sakit lepas check UPT

Hi nak tanya, saya baru lewat period sehari tapi dah check UPT 3 hari lps sebab rasa badan semacam, bila check 4 UPT mmg semua positif, cuma 1 tu je samar2 sikit. Harap2 mmg saya pregnant. Btw saya nikah 5/10 tahun ni ?. Cuma sekarang ni, since 3 hari lps, perut saya sakit je. Saya mmg ada history gerd, saya jadi confuse pulak. Mls nk ke klinik nnti jadi lain, cuma pagi tadi perut saya sakit sgt, bila baring mengiring lega. Sekarang ni okay sikit, saya tak tau la nk buat apa.

Perut sakit lepas check UPT
13 Balas

Tahniah sis ❤.. btw sakit tu seperti period pain ka?.. sbb sya pun begitu.. sakit sngat2 mcm sengugut.. tapi doc kata itu prkara biasa as long tdk ada pendarahan.. lgpun itu tanda nyaa rahim kita tngah brkembang 😊..

5y ago

Aaah betul, tp dah pergi jumpa doctor. Katanya saya gastrik .

mls ke klinik nnti jd lain?lain mcm mna tu sis..pergi je,at least kita tahu mslh apa..bkn apa,bhaya jugak sbb bru early pregnancy kan..

Kalau ikut pengalaman saya...better pergi hospital sebab awak dalam kesakitan...

5y ago

Setuju..ikutkn pngalaman sy pn..baik da tau pregnant awl direct ke klinik atau hospital😊

Moga rezeki berpihak ...take care sis. Better gi klinik, jgn dibiarkan gitu 😊

bed rest.. jgn angkt brt dlu sis.. bnykkn mnm air suam..

Apa apa pun terus ke klinik sis.

Wah tahniah sis..positive tu..🤩

5y ago

Ni yg latest, cuma perut saya sakit 😭

Amin g ke klinik trus k

Semoga rezki sis

Tahniah sis..