First Pregnant

Salam.. Nk Tanya normal ke dlm 8weeks pregnant rasa sakit perut mcm nk sengugut, tapi sakit tu bkn selalu, kdg2 je. Kdg2 OK Sy baru tau pregnant lps check upt 4 hari lps. Sblm check upt tu mula2 xyakin igt kan nk period Sbb sakit perut, sakit breast.

2 Balas

Aah normal. I feel the same. Rasa macam sakit nak period, dan juga breast rasa mcm bengkak gitu. Mcm simptom nak period tapi tak datang2 check2 rupanya pregnant👉🏻

Yup normal selagi takde bleeding