early pregnant

hi momies, last period 3/10, check upt +ve and dah 6 weeks tapi takda alahan mcm mual ke muntah ke. cuma sakit bahagian dalam perut. normal ke sakit dalam perut tu? bila waktu yg paling sesuai untuk pergi buat confirmation and scan di klinik?

2 Balas

tggu another 2 week. banyakkan bedrest, limitkan pergerakan. saya kalau sakit je saya baring kat katil sampai hilang rasa sakit

sis awk kena bed rest betul2 , jangan lasak lasung … mcm saya pon 6 weeks harini tp saya bleeding harini ,