Hi mommies, khamis lepas saya check upt ada double line tp kabur sgt (gambar paling atas). Yg kedua saya check lg hari jumaat terang sikit double line.

Tapi saya still mcm tak percaya so saya test lg sbtu ptg tu mmg double line. Then saya check lg semalam ptg double line lg. Mmg positive pregnant ya? Saya skrg ada symptom breast rasa sakit sikit and sakit pinggang cramp perut. Td ada coklat sikit je kat pantyliner. Ingat sabtu ni nak scan. Smpai skrg still confuse mmg betul ke saya pregnant. Btw masuk 29/4 ni saya dh 3 tahun khwin. Upt tu ikut susunan hari saya check dari atas? yg gambar upt satu tu smlm ptg check.

Hi mommies, khamis lepas saya check upt ada double line tp kabur sgt (gambar paling atas). Yg kedua saya check lg hari jumaat terang sikit double line.
3 Balas

Bole jer cek kat klinik nk confirmkan pregnant. Kalau weak positif, doc akan soh datg lagi 2 mgu. Sy pon baru nk masuk 5 week ahad ni. Da call kk, dia soh dtg seblom 12 week paling awal 6-7 week da bole buat buku. Da pesan pi scan kat luar dulu.

Insha Allah positif. Baru lg sbb tu line belum btl2 terang. So jaga diri. Doa semoga ada rezeki.

4y ago

InsyaAllah thankyou awak

positif tu sis. untuk confirm lagi. pergi cek di KK.