Perut sakit lepas check UPT

Hi nak tanya, saya baru lewat period sehari tapi dah check UPT 3 hari lps sebab rasa badan semacam, bila check 4 UPT mmg semua positif, cuma 1 tu je samar2 sikit. Harap2 mmg saya pregnant. Btw saya nikah 5/10 tahun ni ?. Cuma sekarang ni, since 3 hari lps, perut saya sakit je. Saya mmg ada history gerd, saya jadi confuse pulak. Mls nk ke klinik nnti jadi lain, cuma pagi tadi perut saya sakit sgt, bila baring mengiring lega. Sekarang ni okay sikit, saya tak tau la nk buat apa.

Perut sakit lepas check UPT
13 Balas

Congrats!!

Woahhh

Last period bila sis?

5y ago

Insyaalah rezeki sis pregnant.. Bunting pelamin.. Sya anak first dlu cek upt samar2 je.. Klau tak, sis tggu dua mnggu lagi.. Cek upt atau gi klinik terus..