Ada harapan ke?

Period dah delay 10hari, perut cramp drp minggu lps lagi. Check upt awal2 subuh td mcm double line tp line samar sgt. Klau snap gambar mmg tak nampak... Cuba test lagi upt tp negative plak. Hmmm breast tak sakit cuma perut je cramp. Ada hrapan lagi ke pregnant bulan ni 😩

6 Balas

Hi sis, sorry ganggu post ni dah lame. Nak tanya sis pregnant tak msa rsa symptom ni. Sbb sy alami mcm ni skrg. Bile check wktu pagi double line samar, bile check wktu mlm atau tghari negative. Sy dah lewat 11hari period. N rsa mcm symtom sis tu cramp bwah perut mcm sengugut tp tak period2 pn. Breast takde rsa ape2 juga .

2y ago

tak pregnant pun sis. jd mcmtu sbb nk period je

Insha allah ada 😊

InshaAllah ada tu

Same la 10 hri

ada tu sis..

ade tu

4y ago

Insha allah aminn. Doakan sy ya sis