Berat Tak Naik Waktu Preggy

Nak tanya, normal ke tak kalau berat tak naik waktu pregnant? Saya dah 17weeks. Berat masih lagi kurang 2kg dari tarikh booking. Last scan masa 14 weeks, progress baby selari dengan minggu kandungan.

8 Balas

Sy baru 24weeks... baru 2x berat naik... naik sikit.. turun balik.. mungkin efek GDM💆.. bg kes sy normal kot😅😬.. Yg ptg baby membesar ikut masa👍👍👍

5y ago

Sya 21 week.. Gdm on diet.. Brt xnaik.. Pg td dh kna sounds misi.. Siap tnya.. Kau diet ker? 🙄🙄 Kna smash kaw2.. Bila jmpa doctor ok jer.. Normal la brat xnaik dh kita jga mkn.. Gula pun cut..