Berat tak naik naik

Salam semua bakal mommies, saya dah 18 weeks tapi berat saya tak naik naik. Masa scan 14 week berat 68kg, sekarang 18 weeks berat 68.2kg, nurse tanya tak makan ke? Haha padahal saya dah makan banyak mengah rasa perut. Normal ke? Ada tips tak naikkan berat badan?

2 Balas

kita sama la sis. sya alahan bau je. slera mkan mmg kuat. melantak je apa nak Makan. tapi xtau la nape tiap Kali pegi appointment klinik,berat xnaik tapi makin trun. dri 67kg ke 65kg.

Sama dengan saya, saya dh 20w, asalkn jngn turun/naik yg mendadak.