1st baby...

Nak tanya mummy2 sekalian...kalau pregnant 5week+++ nampak perut atas dulu ke..sebab saya tengok semakin hari semakin besar perut atas n bawah pulak nampak besar sikit je. Tolong bagitau...

9 Balas

Atas org² sis...sy besar bawah dulu smpai 6bulan...masuk 7 bulan bru besar bahagian atas...

Sy 5week aritu nmpk perot bwh dlu mcm buncit je. Haha skrng nmpk besar sikit dh😄

Xjugak.. Sbb baby start dh bwh atau tgh. Mgkn tgk lemak perut msg2

Depend on orang sis. Selalunya 5 weeks tak nampak perut lagi.

Kembung angin itu, 5weeks baby baru 1 titik blm ada apa2 sis.

sy dh masok 6bulan ni bru nampak. tp besar kebawah 😂😂

Tu sbb kembung, bolting

Bloated tu sis

Angin kot