Pregnant 3 bulan

Siapa pregnant 3 bulan or pernah pregnant 3 bulan dah nampak perut sikit? Or tu perut buncit je😂 saya selalu confuse, tengok cermin kt bawah perut mcm ada bump sikit. 3 bulan dah boleh nampak ke? #firstmom #bantusharing

2 Balas

saya baru masuk 3 bulan..mmg nampak buncit sikit 😁 ade org ckp kalau nampak perut awal ni kulit perut tebal 😅 Allahualam sejauh mana sahihnya tu. Ape pun kita enjoy pregnancy journey kita okay hihi 🥰

saya dah nampak gak lah kalau ditarik baju nya😂, and kalau lepas makan ya Allah lagi tambah buncit, keras perutnya, dah buang air besar kecik balik sikit perutnya🥴