Kurang selera makan

Normal ke kalau kurang selera makan sekarang ? Tapi perut lapar , makan pun sikit je tak lalu tengok lauk lauk . Anak pun takdalah nampak lagi geraknya ke sebab perut tebal ? Kalau perut tebal start berapa weeks boleh nampak dia bergerak sampai boleh nampak kat perut tu ? Aduh letih berfikir dengan kurang selera makan semenjak nak masuk trimester 3 ni ? Riso pula berat turun dahlah naik sikit sikit je 😭😭

1 Balas

Depends pengalaman masing² . Kalau saya awal trimester yang takda selera makan sangat. Sis boleh makan apa yang sis rasa nak makan tapi makan sikit² . Sikit tapi kerap. Moga dipermudah urusan ya