Pregnant 5week sakit perut

Nak tanya, normal ke kalau baru pregnant 5 week tapi asyik sakit perut mcm nak senggugut mcm ada angin dalam perut. Saya ada sejarah gugur kandungan pertama, jadi trauma sikit kalau sakit perut. Sekarang pregnant kandungan ke dua. Tolong saya 😭 ##pleasehelp #tolong #5week #5week3day

1 Balas

sis kalau rasa sakit better ke klinik . mcm sy haritu dorang bg ubat kuatkan rahim sebb 4kali keguguran .smoga dipermudahkn ya