Pampers for newborn ☺️

Nak tanya mommy2 semua, kalau untuk newborn yg mana lagi okay. Drypers or huggies?

46 Balas

Saya masa anak pertama, macam tak tau sangat. Ada yang kata, huggies/drypers/mikubi/pet2/offspring laa macam2 lagi. Tapi dah anak kedua ni, dah bijak sikit la. Haha, newborn saya akan beli pampers Petpet/miubi, (sebab newborn ni memang kerap tukar pampers sehari dalam 6-10 kali jadi jimat sikit) so, bila dah masuk 2 bulan baru saya akan tukar jenama pampers ?✌? nak pricey sikit pun takda masalah. (Ini suggestion untuk newborn yg takda masalah rashes ya)

9mo ago

saya pakai utk bby masa newborn mikubi mmg sesuai utk bby, bby besar sikit pakai huggies..